Široki Brijeg siguran i u drugoj provjeri

Karačić: Radimo, razgovaramo i stvaramo timski duh

Drugu po redu pripremnu utakmicu fudbaleri Širokog Brijega odigrali su protiv Neretvanca.

Nakon što su prethodno uvjerljivo savladali Metković, plavo-bijeli predvođeni Tonijem Karačićem uspjeli su jučer nadigrati i svoje sportske prijatelje iz Opuzena i slaviti sa 6:0.

Dva puta u strijelce se upisao Luka Knežević, a po jedan su dodali Mato Stanić, Marin Glavaš, Kristijan Sesar te Ivan Enin.

Zadovoljan onim što je Široki Brijeg pokazao bio je i trener ovog premijerligaša Toni Karačić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Uvijek je lijepo pobijediti, jer nema nebitnih utakmica. Zapravo, svaka vam utakmica otkrije nešto novo. Kako smo još uvijek u početnoj fazi priprema, kada je intenzitet treninga veći, a noge teške, raduje me pristup svih igrača koji su dobili priliku. Tijekom cijele utakmice čvrsto smo stajali na terenu, dominirali, i djelovali kompaktno s jasnom idejom u igri", kazao je Karačić, pa dodao:

"Svi maksimalno grizu na terenu i traže svoje mjesto u timu. Više sam im puta naglasio kako svi imaju istu startnu poziciju. Kvalitetno radimo, puno razgovaramo i stvaramo timski duh", poručio je trener Širokog Brijega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.