Foto - EPA

Nema promjene menadžera

Rukovodstvo Uniteda dalo punu podršku Solskajeru

Midhat Šljivak

Rukovodstvo Manchester Uniteda dalo je punu podršku menadžeru Oleu Gunnaru Solskjaeru.

Iako pod vodstvom norveškog stručnjaka Crveni đavoli ne blistaju, on ima potpuno povjerenje čelnika klub na čelu sa Edom Woodwordom.

Sky Sports navodi da je održan sastanak rukovodstva kluba. Tamo se govorilo o Solskjaeru, koji je na kraju dobio punu podršku u nastavku posla.

United je trenutno peti tim u Premiershipu sa četiri boda. Međutim, od 14. pozicije gdje se nalazi Newcastle dijeli ih samo četiri boda, pa će eventualni naredni kiksevi ekipu gurnuti prema dnu.

Nezadovoljstvo navijača je ogromno. Oni konstantno protestvuju protiv rukovodstva tima, a sinoć su Old Trafford ispraznili prije kraja utakmice protiv Burnleyja (0:2).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.