6

Komentari (6)

Mele
Stvarno sramota, Van gal i Jose potrosili miliardu na stopere, napadace, promasaje, Lukaku, Pogba, Alexis , Maguire, sranja od kluba velika....i opet nista, Mata, Matic, Lindelof , Shav, Bisaka, pa majmun bi bolje odabrao da je birao..
Ade1987
Do ljeta ostaje Pochetino posle ljeta uzima!
Lafo
Nevjerovatno, takav klub, a tako loša igra i neki drugorazredni igrači na terenu dok su majstori na klupi ili na posudbi. Ljudi će prestati gledati fudbal, jer tu nema više ljepote, ovi danas koje gledamo, a transferi ogromni, ništa, samo trka, nabijanje lopte i sl. Treba samo Barcu gledati!
United_HZ
Makar nam dajte pojačanja ako ništa, gdje je taj Bruno Fernandes o kojem se dugo priča
larokblum
Uprava Utd_a je toliko azurna da jednog igraca kupuju vec godinu i po!
Ade1987
Treba nam jarane 22 nova igrača!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti