Foto - EPA

Kao zamjenu za Rashforda

Ne, nije šala: Manchester United želi Carlosa Teveza!

Midhat Šljivak

Manchester United spreman je u svoje redove vratiti iskusnog argentinskog fudbalera Carlosa Teveza.


Kako tvrdi Tuttosport, Ole Gunnar Solskjaer spreman je da do kraja sezone angažuje na posudbu 35-godišnjeg veterana i to kao zamjenu za povrijeđenog Marcusa Rashforda.

Tevez je trenutno član Boce Juniors. Ugovor mu ističe u junu, pa je Boca spremna da ga posudi do kraja ugovora, jer na njega više ne računaju ozbiljno u ovom klubu.

Tako bi Argentinac mogao da se vrati u United gdje je igrao od 2007. do 2009. godine. Postigao je u tom periodu 34 gola za Crvene đavole, a osvojio je dva trofeja Premier lige i Ligu prvaka.

Međutim, prešao je potom u redove Manchester Cityja, te je na taj način izdao tim sa Old Trafforda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.