Rukovodstvo Uniteda dalo punu podršku Solskajeru
Foto - EPA

Nema promjene menadžera

Rukovodstvo Uniteda dalo punu podršku Solskajeru

M. Šljivak

Rukovodstvo Manchester Uniteda dalo je punu podršku menadžeru Oleu Gunnaru Solskjaeru.

Iako pod vodstvom norveškog stručnjaka Crveni đavoli ne blistaju, on ima potpuno povjerenje čelnika klub na čelu sa Edom Woodwordom.

Sky Sports navodi da je održan sastanak rukovodstva kluba. Tamo se govorilo o Solskjaeru, koji je na kraju dobio punu podršku u nastavku posla.

United je trenutno peti tim u Premiershipu sa četiri boda. Međutim, od 14. pozicije gdje se nalazi Newcastle dijeli ih samo četiri boda, pa će eventualni naredni kiksevi ekipu gurnuti prema dnu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nezadovoljstvo navijača je ogromno. Oni konstantno protestvuju protiv rukovodstva tima, a sinoć su Old Trafford ispraznili prije kraja utakmice protiv Burnleyja (0:2).

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

United_HZ
Makar nam dajte pojačanja ako ništa, gdje je taj Bruno Fernandes o kojem se dugo priča
5 2
Lafo
Nevjerovatno, takav klub, a tako loša igra i neki drugorazredni igrači na terenu dok su majstori na klupi ili na posudbi. Ljudi će prestati gledati fudbal, jer tu nema više ljepote, ovi danas koje gledamo, a transferi ogromni, ništa, samo trka, nabijanje lopte i sl. Treba samo Barcu gledati!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi