Kapiten na poštedi

Bez Jakovljevića na današnjem treningu Plemića

Jedini današnji trening Zrinjskog u Sport centru protekao je bez kapitena Slobodana Jakovljevića.

On je jučerašnji poslijepodnevni trening propustio zbog manje povrede, a trener Mladen Žižović kazao nam je kako će ga poštediti napora danas i sutra.

Jučerašnji trening napustio je prije vremena i Luis Ibanez ali s njim je sve u redu i on danas radi punim intenzitetom. Osim toga, svi igrači su zdravi.

Kao što je već dobro poznato, Plemići će i sutra trenirati u Sport centru a onda za vikend odlaze u Gabelu gdje će učestvovati na međunarodnom nogometnom turniru 'Andrija Anković'.

Inače, višestruki šampion BiH je već odradio jedan prijateljski susret i to u nedjelju protiv Varaždina te je poražen sa 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.