Ostaje u Srbiji

Zaboravljeni igrač Sarajeva našao novi klub

Sjećate li se Irfana Vusljanina? U Sarajevo je došao 2013. godine kao pojačanje, bio je to period kada su u klubu bili još Vule Trivunović, Bojan Puzigaća, Mario Barić..., no na Koševu se nije dugo zadržao.

Vusljanin je u bordo dresu odigrao ukupno 24 utakmice ne ostvarivši pritom učinak vrijedan pomena, a poslije samo godinu saradnje na vlastito insistiranje je odlučio raskinuti ugovor i vratiti se u Srbiju.

Od tada je ovaj vezni fudbaler igrao u Novom Pazaru, Borcu iz Čačka, Radničkom iz Kragujevca, imao je kraću epizodu i u Makedoniji, a mediji u Srbiji objavili su kako je u međuvremenu našao i novi klub.

Njegov novi klub je pirotski Radnički koji se takmiči u drugom po jačini rangu u Srbiji, a još su stigli Marko Šarić i Vujica Nikćević.

"Osim fudbalskih kvaliteta, pri dovođenju pojačanja vodili smo računa i o ljudskim. Želja nam je da sačuvamo odličnu atmosferu u svlačionici", poručio je trener Dejan Čelar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.