Hadžić o novom pojačanju: Očekujemo da će biti važan dio ekipe

Danas se priključuje ekipi

Hadžić o novom pojačanju: Očekujemo da će biti važan dio ekipe

S. Mlaćo

FK Sarajevo danas je dobio novo pojačanje. Radi se o Hrvoju Miličeviću koji je dogovorio saradnju do kraja sezone sa mogućnošću produženja.

"Uspjeh koji je ekipa ostvarila prošle godine je zaista za svako poštovanje. Titulu je iznimno teško odbraniti tako da je pred nama puno posla. Dat ću svoj maksimum na terenu da zajedno sa ekipom ostvarimo što je moguće više pobjeda”, kazao je Miličević.

Već danas će novi član bordo tima se priključiti novim saigračima.

"Hrvoje je kompletirao ljekarske preglede, te će se ekipi pridružiti već danas na treningu. Riječ je o igraču za kojeg očekujemo da će biti jako važan dio ekipe u nastavku sezone", dodao je Emir Hadžić, koordinator sportskog segmenta FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, jučer je saradnju sa bordo klubom dogovorio Ivan Jukić, nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Skolovan igrač, sa nasim papirima, nije star, samo da ga povrede zaobiđu.
5 0
BigBosnianBoss
Dobar igrac,ali potpisao do kraja sezone,
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi