Marković ipak ne ostaje

Jedinstvo iznenada ostalo bez golmana

Golman Igor Marković na proljeće, ipak, neće stajati na golu Jedinstva.

Marković je u bihaćki klub stigao početkom mjeseca nakon epizode u Rumuniji, dao je riječ crveno-bijelima, ali na kraju ju je pogazio i otišao.

Iz Jedinstva su potvrdili kako je ovaj nekadašnji juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine napustio klub, a svoju karijeru bi, nezvanično, trebao nastaviti u Zvijezdi iz Gradačca koja trenutno ima Marka Radovića i Azura Aljkanovića.

U ovom trenutku još nije poznato ko bi umjesto Markovića mogao stati na gol Jedinstva kojem na proljeće, podsjetimo, predstoji grčevita borba za opstanak u 1. ligi Federacije BiH.

Što se tiče Markovića, njemu će Zvijezda biti treći klub u BiH nakon Slobode i Radnika iz Bijeljine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.