Tahirović se vraća u bh. nogomet?
FOTO: Tahirović (desno)

Mladi defanzivac potvrdio pregovore

Tahirović se vraća u bh. nogomet?

S. Mlaćo

Sjajni mladi defanzivac Adi Tahirović mogao bi se već ove zime vratiti u bh. nogomet.

Tahirović je posljednji angažman imao u Jedinstvu iz Bihaća s kojim se razišao nakon prvog kola i vratio se u Švedsku.

U sezoni 2018/19 pružao je sjajne partije u dresu Bišćana, te na kraju od navijača dobio priznanje za najboljeg igrača sezone.

I pored ponuda, Tahirović je odlučio produžiti ugovor sa timom iz Bihaća i krenuti u novu sezonu, no rastanak se desio vrlo brzo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ponuda iz BiH ima, bilo je i razgovora, pa vidjet ćemo. Odluku ću donijeti u naredna dva-tri dana. Spreman sam, željan izazova i radujem se novom klubu", kaže 21-godišnji defanzivac za SportSport.ba.

Navijači Jedinstva tada nisu bili zadovoljni zbog odlaska Tahirovića, svjesni da se radi u veoma bitnom nogometašu, što se osjetilo i u igri Bišćana koji su prvi dio sezone okončali na 14. mjestu sa čak 28 primljenih pogodaka.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi