Do kraja sezone u Čeliku

Prvi dio sezone igrao za Mladost: Crnički na novoj posudbi · Saznajemo

Edmir Škorić

Mario Crnički je početkom marta potpisao za Sarajevo, ali nije se naigrao u bordo timu.

Crnički je igrao za omladinske selekcije Bayerna, kao i za drugi tim bavarskog velikana, a prije Sarajeva još je igrao na Kipru za Olympiakos.

On je potpisao ugovor sa Sarajevom, ali ga je aktuelni prvak slabo na posudbu u Mladost Doboj Kakanj. Kako SportSport.ba saznaje, Crnički će ponovo na posudbu.

Ovaj put u redove Čelika iz Zenice, čije će boje braniti do kraja sezone. Proteklih sezona je dosta igrača iz Sarajeva prelazilo u Čelik, pa se nastavila saradnja ovih klubova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dvadesetjednogodišnjak je ove sezone u dresu Mladosti odigrao 11 mečeva u Premijer ligi i dao je dva gola, a ima i jedan nastup u Kupu.

On bi trebao da se priključi ekspediciji Čelika na pripremama u Antaliji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.