Zlatković ima novi klub u Premijer ligi BiH, danas se priključuje

Posljednji angažman imao u Tuzla Cityju

Zlatković ima novi klub u Premijer ligi BiH, danas se priključuje · Saznajemo

Doskorašnji fudbaler Tuzla Cityja Nemanja Zlatković bit će novo pojačanje Čelika, saznaje SportSport.ba.

Zlatković je krajem prošle godine dogovorio sporazumni raskid saradnje za Tuzla Cityjem, a u Premijer ligi Bosne i Hercegovine će, kako smo jučer najavili, nastupati i u proljetnom dijelu sezone.

Prethodnih dana nekoliko klubova se interesovalo za usluge ovog 30-godišnjeg defanzivca, a najkonkretniji bili su čelnici Čelika s kojima je postigao usmeni dogovor i u narednim danima će, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, potpisati ugovor. 

Zlatković će se već danas naći u avionu za Antaliju, gdje Zeničani bruse formu za drugi dio sezone, a svi u klubu uvjereni su da će biti pojačanje s obzirom na kvalitete i iskustvo kakvo posjeduje. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U našoj zemlji Zlatković je pored Tuzla Cityja još oblačio dresove Radnika i Sarajeva, a okušao se i u nekoliko klubova iz Srbije, zatim u Grčkoj, Češkoj, Slovačkoj...

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ALLSTAR
Ovaj je dobar gledao sam ga na Biljnim ove sezone rastura je ne znam zašto ga je Tuzla pustila
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi