Dovođenje napadača je prioritet za ekipu Quiquea Setiena ove zime (Foto: EPA)

Novinar radio Katalonije tvrdi

"Barcelona će naredne sedmice objaviti pravu transfer bombu"

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone u narednoj sedmici mogla bi dobiti veliko pojačanje.


Katalonci su u potrazi za napadačem nakon što je sezonu zbog povrede završio Luis Suarez, a mnogobrojna imena se povezuju sa dolaskom na Nou Camp.

Novinar katalonskog radija, Lluis Canut, koji je upućen u dešavanja u i oko Barcelone donio je večeras fantastičnu informaciju za navijače ovog tima.

On tvrdi da će naredne sedmice klub realizovati veliki transfer i da se radi o pravoj transfer bombi.

Prema njegovim informacijama ta 'bomba' je Lautaro Martinez. Fantastični Argentinac igra zaista sjajno u Interu i Barca pokazuje ogroman interes za njegov angažman.

Navodno, pored novca u transfer će biti uključen i Aruturo Vidal. Njega će Katalonci poslati Interu i na taj način će smanjiti cijenu koja iznosi 111 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vidjet ćemo da li Canut zaista raspolaže pravim informacijama, a ako se transfer zaista desi, bit će to najveći posao ove zime.

Lautaro je ove sezone nastupio u 25 utakmica i ostvario je učinak od 15 golova i tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.