Nije izgovorio ime, ali jasno je koga je Mourinho prozvao: "To se ne bi trebalo desiti 25. januara"

Ljut na bivši klub

Nije izgovorio ime, ali jasno je koga je Mourinho prozvao: "To se ne bi trebalo desiti 25. januara"

Edmir Škorić

Jose Mourinho otvoreno je okrivio Inter što je "prekasno" završio posao oko dovođenja Christiana Eriksena.

Cijeli mjesec Inter je pokušavao da dovede Eriksena i čini se da je uspio u tome. Danac nije bio u timu Tottenhama danas protiv Southamptona u FA Kupu i vjeruje se da je već u Milanu gdje bi trebao da obavi ljekarske preglede prije potpisa za Inter.

Mourinho je bijesan što se posao završava krajem prelaznog roka, što ne ostavlja mogućnost Spursima da pronađu adekvatnu zamjenu.

"Ne želim ništa reći. Samo želim reći da se ta situacija ne bi trebala dogoditi 25. januara. I nije Tottenham kriv što smo 25. januara u ovoj situaciji", rekao je Mourinho na press konferenciji danas nakon remija sa Svecima, čime je jasno prozvao svoj bivši klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jedino što mogu reći je da je Eriksen, otkad sam stigao, ponašo jako dobro i vrlo, vrlo profesionalno, sa mnom i timom. Tottenham je posljednji koji je kriv za ovu situaciju, ali nije lijepo biti u ovakvoj situaciji 25. januara".

S obzirom da nije želio da produži ugovor koji ističe na ljeto, Tottenham nije želio riskirati, pa će zaraditi oko 20 miliona eura njegovom prodajom Interu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti