Pripreme u Turskoj

FK Tuzla City otputovao u Antaliju

Edmir Škorić

Ekspedicija FK Tuzla City u narednom periodu će obaviti pripreme u turskom ljetovalištu.

Danas u popodnevnim satima sa Aerodroma u Sarajevu Tuzlaci su poletjeli ka Istanbulu, odakle će se prebaciti u Antaliju. Očekuje se da do kraja večeri budu u hotelu u kojem će provesti narednih desetak dana.

Na put je krenulo 26 igrača , pet članova stručnog štaba, dva masera, zatim sportski direktor Samir Muratović i tehnički direktor Saša Vugdalić, koji je pred polazak rekao:

"Sve je dogovoreno još u novembru. Sada su ostali samo neki detalji i manje promjene jer su nam se u zadnji čas priključili Maksimović i Kulović. Bit ćemo smješteni u vrhunskom hotelu sa pet zvjezdica. Igračima i stručnom štabu će biti na rasopolaganju vrhunski tereni, bazeni, saune, teretane…baš sve ono što imaju vrhunske ekipe u Evropi", kazao je Vugdalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su u pitanju utakmice, one su ranije dogovorene i promjena ne bi trebalo biti. Dakle, prva provjera je 30.januara u 15 sati protiv srbijanskog prvoligaša Bačke Topole, druga je 02.februara također u 15 sati kontra makedonskog prvoligaša Makedonia GP, te treća protiv ukrajinskog prvoligaša Karpati i to 05. februara u isto vrijeme.

Povratak u Tuzlu planiran je 6. februara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.