Zlatković se vraća u Premijer ligu?

Iskusni lijevi bek na pragu novog angažmana

Zlatković se vraća u Premijer ligu?

S. Mlaćo

Iskusnog lijevog beka Nemanju Zlatkovića u drugom dijelu sezone ponovo bi mogli gledati na bh. premijerligaškim terenima.

Naime, Zlatković pregovara sa nekoliko klubova iz PL, te se očekuje da dogovor u narednim daniam bude i postignut.

Posljednji angažman imao je u Tuzlu City, a radi se o iskusnom nogometašu koji ima iskustvo igranja u Premijer ligi BiH, kao i Super ligi Srbije, te Slovačkoj, Grčkoj....

Potvrdio je kontakte za SportSport.ba.

"Pregovaramo, uskoro bi sve bilo riješeno. Dobro poznajem Premijer ligu, neće biti problema da se uklopim i radujem se novim izazovima", kazao je Zlatković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Premijer ligi pored Tuzle City nastupao je za Radnik, te FK Sarajevo.

Bio je i u član srbijanskog Voždovca, te Novog Pazara, Zemuna, Javora, ali i češkog Zlina, te slovačke Žiline....

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Titotejebo
S. Mlaćo ti si baš nepismen lik. Kako se vraća, kad je zadnji angažman imao u PL BiH. Dakle ne vraća se nego ostaje u ligi. Drugo "bio je i u član" , pa gore spominješ grčke klubove a dole ih ne nabrajaš. Treće nije nogometaš nego fudbaler, nije index.hr .
1 0
nijepoznat
to Zlatni
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi