Potvrdili iz NK Široki Brijeg

Cipetić ipak nije teže povrijeđen

Samir Mlaćo

Branimir Cipetić, član NK Široki Brijeg, ipak nije zadobio težu povredu u prijateljskom duelu sa Željezničarom, kako se to u prvi mah učinilo.

Na Cipetića je startao Pavić i odmah je morao napustiti teren, te je prebačen u mostarsku bolnicu.

Ipak, iz NK Široki Brijeg su potvrdili da se ne radi o težoj povredi.

"Kako je primio uistinu žestok udarac, nismo htjeli ništa prepustiti slučaju pa smo odmah otišli snimiti situaciju. Srećom, rendgenska snimka je pokazala kako nema frakture i time potvrdila naša nadanja. U pitanju je samo kontuzija (natečenje) stopala i našem igraču sada slijedi nekoliko dana stanke, a onda ćemo ga polako vraćati u trenažni proces, kazao je dr. Marko Vranjković.

Široki Brijeg i Željezničar su remizirali (1:1).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.