Marin Glavaš potpisao za NK Široki Brijeg
Foto - NK Široki Brijeg

Novo ime na Pecari

Marin Glavaš potpisao za NK Široki Brijeg

Midhat Šljivak

NK Široki Brijeg dobio je danas novog fudbalera.

Član tima sa Pecare postao je 28-godišnji ofanzivac Marin Glavaš, koji je dogovorio saradnju do kraja sezone uz mogućnost produžetka ugovora za još dvije godine.

"Presretan sam zbog povratka u svoju Hercegovinu, a posebice zbog postignutog dogovora s NK Široki Brijeg. Zahvalan sam trenerima i sportskom direktoru na pruženoj prilici. Vjerujem kako ću ukazano povjerenje nastojati opravdati svojim igrama i zalaganjem na terenu", rekao je Glavaš za službenu stranicu kluba.

Ovaj fudbaler iza sebe ima poprilično bogatu inostranu karijeru, a igrao je širom Evrope.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako je tokom karijere nastupao za Osijek, Zlate Moravce iz Slovačke, armenski Ararat, slovensko Celje, finski Oulu, te austrijske niželigaše Horn i Weiz.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi