Novi fudbaler Rođenih

Berin Ćatić: Sve u Veležu je za mene nešto novo

FK Velež je danas u Bijelom Polju odigrao prijateljski meč sa NK Metalleghe BSI. Ova utakmica je završena rezultatom 0:0.

Priliku za igru u redovima FK Velež je dobio i mladi napadač Berin Ćatić, koji je ove zime stigao među Rođene iz NK Travnik.

"Što se tiče treninga i svega ostalog u Veležu, to je za mene nešto novo. Velika je razlika između Prve lige FBiH i Premijer lige. Što se tiče igrača, prihvatili smu me dobro. Općenito, čitav grad me lijepo prihvati, navijači i svi ostali. Uklopio sam se kroz par dana", kratko je Ćatić govorio o prvim utiscima u FK Velež.

Očekuješ li ta ćeš se brzo nametnuti treneru Dudiću?

"Očekujem da ću svojim igrama pokazati da sam ovdje došao kao pojačanje", kratko je poručio mladi Ćatić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.