U Mostaru postepeno niče moderan fudbalski stadion, uskoro novi radovi!
FOTO: fkvelez.ba

Počinje izgradnja nove tribine

U Mostaru postepeno niče moderan fudbalski stadion, uskoro novi radovi!

A. Čaušević

Mostar će uskoro dobiti novi moderan stadion koji već polako poprima svoje finalne konture. 

Stadion "Rođeni" je na pravom putu da u narednom periodu postane jedan od najmodernijih na području Bosne i Hercegovine.

Postavljanje reflektorske rasvjete je pri samom kraju te će na proljeće Velež imati mogućnost da svoje goste dočekuje u noćnim terminima.

Danas su iz mostarskog kluba saopštili da uskoro počinje i izgradnja itočne tribine namijenje isključivo za navjernije navijače Veleža - Red Army.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U ponedjeljak 27. januara 2020. godine planirano je potpisivanje ugovora sa izvođačem radova spomenute tribine, a rok za završetak iste bit će 90 radnih dana od dana potpisivanja ugovora", saopšteno je iz mostarskog kluba.

Sasvim je jasno da je Velež na pravom putu da se vrati u sami vrh bh. fudbala, kako u sportskom tako u infrastrukturnom segmentu. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Bit ce najljepsi u Federalnoj
5 16
Incognito
Bravo Velez, samo naprijed...
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi