Jedna osoba povrijeđena

Mamić u Čitluku doživio saobraćajnu nesreću

Nekadašnji prvi čovjek Dinamo Zagreba Zdravko Mamić učestvovao je danas u saobraćajnoj nesreći u Čitluku u kojoj je povrijeđena jedna osoba. 

Mamić, koji se nalazi u bjekstvu u BiH, dane provodi u hercegovačkim gradovima kao što su Međugorje, Ljubuški, Čitluk, Grude itd., a danas ga je zadesio jedan nemili događaj.

Naime, MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona potvrdio je kako je danas u Čitluku od 15.40 sati došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali Mercedes i BMW.

Za volanom BMW-a nalazio se upravo Mamić dok je za volanom Mercedesa bio I. K. (1962.). Tom prilikom I. K. zadobio je lakše tjelesne povrede, dok je Mamić prošao bez povreda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.