Mamić novi dom pronašao u Mostaru?

Više ne boravi u Međugorju

Mamić novi dom pronašao u Mostaru? · Saznajemo

Zdravko Mamić, kontroverzni poduzetnik i sportski menadžer već je neko vrijeme u našoj zemlji našao utočište pred hrvatskim pravosuđem koje ga je osudilo na šest i pol godina zatvora. 

Mamić je dugo obitavao u Međugorju, preciznije u hotelu Regina koji se nalazi u vlasništvu braće Jure i Marija Vasilja.

Međutim, između Mamića i braće Vasilj nedavno je došlo do kratkog spoja, tj. nesporazuma usljed kojeg se Zdravko Mamić u kratkom vremenskom roku iselio.

Govorkalo se da je Mamić preselio u hotel Forum udaljen nekih 500-tinjak metara od Regine no u posljednje vrijeme Mamića se može vidjeti u kavani mostarskog hotela "Mostar".

Kako SportSport.ba saznaje Mamić već neko vrijeme odsjeda u tom hotelu, a hoće li to ostati njegov stalna baza bit će uskoro poznato.

Top Komentari

BJB1
Mamica u savez,gdje zazeli,da raskrinka ove lopove neznalice.ako ista on je lopov sa znanjem,svima bilo dobro,klub,reprezentacija. Gdje su oni,hrvatska,dinamo,tu mi nikad necemo biti.
10 5
Fuke
mamicu preuzmi velez
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti