Rođeni danas idu u Tursku

Dudić odredio putnike za Antaliju

Samir Mlaćo

Nogometaši Veleža danas će put Antalije gdje će obaviti glavni dio priprema. Rođeni će u Turskoj imati ekstra kvalitetne uslove za rad, te odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Sam Feđa Dudić, šef stručnog štaba, naveo je da je njegova želja i bila da rivali budu kvalitetni, kako bi mogao vidjeti čime raspolaže njegova momčad, te se na najbolji mogući način spremio za drugi dio PL.

Dudić je na put u Tursku odlučio povesti 24 nogometaša, među kojima su i novajlije Čatić, Pršeš, Bihorac i Radovac, te četiri mlada nogometaša.

Na put u Tursku kreću: Bobić, Mrgan, Čivić, Fajić, Zvonić, Hasanović, Radovac, Ćosić, Cvijanović, Vehabović, Ovčina, Osmić, Ferreyra, Alagić, Brandao, Behram, Sijamija, Bogdanović, Pršeš, Manev, Aličić, Čatić, Zvizdić, Bihorac.

Stručni štab i medicinsko osoblje će činiti:Dudić, Kodro, Kalajdžić, Trnovac, Melher, Rudan, Gosto, Konjhodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rođeni su u utorak odigrali prijateljski meč sa Metallegheom (0:0), dok su ranije savladali FK Željezničar 2:1.

Drugi dio sezone u PL će otvoriti domaćim susretom protiv Zvijezde 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.