Dudić nakon utakmice: Mnogim stvarima nisam zadovoljan, neki ne mogu konkurisati

Trener Veleža nakon remija

Dudić nakon utakmice: Mnogim stvarima nisam zadovoljan, neki ne mogu konkurisati

Fudbaleri Veleža i Metalleghea odigrali su danas prijateljski susret koji je završen bez golova. 

Nakon meča za SportSport.ba govorio je trener Mostaraca Feđa Dudić.

"Ima malo više stvari kojima nisam zadovoljan, jedna od njih je protok lopte. Ali dobro, ni teren nije bio dobar. Imali smo volju i želju za pobjedom, nismo danas pobijedili... U prvom dijelu smo bili bolji. Očigledno da neki igrači jednostavno ne mogu konkurisati. Ovo je bila zadnja utakmica koju smo igrali po poluvrijeme, od Turske počinjemo praviti ekipu, suzit ćemo izbor".

"Bitno je da se niko nije povrijedio, okrećemo se daljim mečevima i putu u Tursku".

"Tamo nas čekaju puno bolji tereni i rivali. Htjeli smo bolje protivnike da se jednostavno malo okušamo. I kod nas u ligi ima dobrih rivala i bit će teških utakmica, nadam se da će nas i vremenski uslovi poslužiti kada počne prvenstvo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O pojačanjima:

"Zadovoljan sam. Ćatić je stvorio jednu, dvije prilike. Vidjelo se da je još mlad, trebao je u onoj prvoj situaciji pasti i penal izboriti. Radovac je dosta donio i u igri prema naprijed s dubinskim pasovima, popravio je i defanzivu, to je ono što smo trražili na treningu. Sigurno da će njih dvojica biti pojačanja za naš klub", kazao je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Velezovac231
Naravno da ne mozes bolje malo razmisli i dovedi golmana rezervnog Bobicu.. Bogdanovic nije ni za kantonalne .. Sve nesto najavljujemo dobra pojacanja a nigdje zvucno ime niti napadaca..
9 0
enko
Nije poznat,cini mi se da bi trebao voditi racuna o svom zelji i njegovim golmanima,nisu ni oni neka klasa
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi