Foto: Twitter

Smirila se situacija

Goretzka se oglasio nakon Boatengovog šamara

Brojni mediji u Njemačkoj, uključujući i eminentni Bild, objavili su jučer kako je na treningu Bayerna došlo do sukoba dvojice fudbalera.

Do sukoba je došlo između Jeromea Boatenga i Leona Goretzke nakon provokacija i oštrih prekršaja, a deblji kraj je izvukao bivši fudbaler Schalkea koji je na kraju dobio čak i šamar. 

Veći sukob spriječen je zahvaljujući reakciji trenera Hansa Flicka i saigrača, a 'vruće glave' u međuvremenu su se ohladile i nedugo nakon treninga Goretzka se oglasio na Twitter nalogu.

Objavio je zajedničke fotografije sa Boatengom uz poruke: "Uvijek opušteni" i "Fudbal je emocija", čime je dao do znanja kako je atmosfera u Bayernu i dalje na zadovoljavajućem nivou.

Kroz karijeru Boateng se često znao sukobiti s protivnicima i saigračima. U najveću aferu dospio je kada je objavljeno da je dva puta pretukao suprugu...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.