Boateng na treningu Bayerna ošamario Goretzku

Afera u klubu iz Minhena

Boateng na treningu Bayerna ošamario Goretzku

Njemački Bild donosi priču o tome kako su se na treningu Bayerna sukobili defanzivac Jerome Boatek i veznjak Leon Goretzka. 

Pomenuti izvor prenosi kako je do sukoba došlo nakon provokacija i oštrih startova, a deblji kraj izvukao je na kraju bivši veznjak Schalkea koji je od Boatenga navodno dobio čak i šamar.

Na kraju je reagovao i trener ekipe Hans Flick koji ih je uspio razdvojiti i sve se završilo na lakšem fizičkom sukobu. Boateng je inače nogometaš koji se tokom karijere dovodio u vezu s nekoliko sličnih skandala. Prije četiri godine nsukobio se na treningu sa Robertom Lewandowskim, a u najveću aferu dospio je kada je objavljeno da je dva puta pretukao suprugu.

On se u posljednje vrijeme često dovodi u vezu s odlaskom iz Bayerna, a kao naredna destinacija pominjala se Turska. Ipak, Boateng se još uvijek ne da i ove sezone je upisao 11 utakmica u Bundesligi što je najviše od svih štopera Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, čini se kako ga priče o eventualnom odlasku sve više živciraju pa je možda i to jedan od razloga zbog kojih je sve agresivniji čak i na treninzima.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dda27
Haha, koji naslovi i podnaslovi. Ne radi se ni o kakvoj aferi... Uostalom sami ce te to napisati vec sutra
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije