EPA

Nije se naigrao ove sezone

Više nema dileme oko Hajrovićeve sudbine

Reprezentativac BiH Izet Hajrović ostaje u Dinamu, potvrdio je trener zagrebačkog kluba.

Hajrović danas nije ni sjena onoga što je bio prošle sezone, a kako mu i trener Nenad Bjelica sve manje vjeruje, prethodnih sedmica šuškalo se o tome da bi mogao napustiti Maksimir.

Sve dileme oko eventualnog transfera otklonio je upravo trener Bjelica u razgovoru za Sportske novosti.

"Novih transfera neće biti, ni odlazaka ni dolazaka. Da je Oršić otišao, nekoga bismo doveli, a ovako nema potrebe. Klub mi je potvrdio da ne prodaje Oršića, a i njegov menadžer mi je rekao da od toga neće biti ništa. Zadovoljan sam ishodom prijelaznog roka jer vjerujem da u timu imamo igrače koji će moći zamijeniti Olma", rekao je Bjelica.

I sam Hajrović je nedavno poručio kako mu se nikamo ne žuri, te da će u nastavku sezone dati sve od sebe kako bi se vratio u formu i ponovo bio 'onaj pravi'.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.