Navijači su uvijek uz FK Velež

Oni vole Rođene: Akcija "Velež je Titan" uspješno završena

Ljubav koju navijači Veleža gaje prema svom klubu gotovo je bez premca bez obzira u kojim okvirima posmatrali ovaj "fenomen".

Jedan od onih koji prednjače kada je ljubav prema Veležu u pitanju je svakako Denijal Behram, veliki navijač Rođenih koji je jednom prilikom u intervjuu za SportSport.ba poručio: ""Volim Velež, crveni boju i petokraku otkad znam za sebe".

Danijela Behram koji već godinama živi i radi u Holandiji nikada nije zaboravio svoj Velež i svoj Mostar.

Već godinama unazad organizuje akcije putem društvenih mreža, okuplja sve "Rođene" rasute po svijetu i tako pomaže Veležu.

Behram je nedavno pokrenuo novu akciju, nazvao ju je "Velež je Titan", i naravno - javili su se navijači Veleža iz čitavog svijeta.

O čemu se radi?

Behram i vijerni navijači Veleža su "načuli" da bi stručnom štabu FK Velež itekako dobro došao Titan 2. Riječ je o uređaju "kodnog naziva" Titan 2 GPS Trakcing System koji mjeri sve parametre kada je rad igrača na treningu u pitanju i tako u velikoj mjeri pomaže stručnim štabovima.

Pokrenuta je akcija skupljanja sredstava, a navijači Veleža su ponovo dokazali svoju ljubav prema Veležu. Kako oni u BiH, tako i oni koji su rasuti po svijetu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novac je skupljen i upućena ponuda za 20-ak novih uređaja Titan 2 - dakle, za čitavu ekipu.

Rođeni će tako, zahvaljujući vjernim navijačima, u budućnosti imati i pomoć napredne tehnologije u svojim naporima da napreduju iz dana u dan...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.