Dudić odredio putnike za Antaliju

Rođeni danas idu u Tursku

Dudić odredio putnike za Antaliju

S. Mlaćo

Nogometaši Veleža danas će put Antalije gdje će obaviti glavni dio priprema. Rođeni će u Turskoj imati ekstra kvalitetne uslove za rad, te odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Sam Feđa Dudić, šef stručnog štaba, naveo je da je njegova želja i bila da rivali budu kvalitetni, kako bi mogao vidjeti čime raspolaže njegova momčad, te se na najbolji mogući način spremio za drugi dio PL.

Dudić je na put u Tursku odlučio povesti 24 nogometaša, među kojima su i novajlije Čatić, Pršeš, Bihorac i Radovac, te četiri mlada nogometaša.

Na put u Tursku kreću: Bobić, Mrgan, Čivić, Fajić, Zvonić, Hasanović, Radovac, Ćosić, Cvijanović, Vehabović, Ovčina, Osmić, Ferreyra, Alagić, Brandao, Behram, Sijamija, Bogdanović, Pršeš, Manev, Aličić, Čatić, Zvizdić, Bihorac.

Stručni štab i medicinsko osoblje će činiti:Dudić, Kodro, Kalajdžić, Trnovac, Melher, Rudan, Gosto, Konjhodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rođeni su u utorak odigrali prijateljski meč sa Metallegheom (0:0), dok su ranije savladali FK Željezničar 2:1.

Drugi dio sezone u PL će otvoriti domaćim susretom protiv Zvijezde 09.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretan put
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije