Zbog povrede ranije izašao iz igre

Crnički: Prijateljska je utakmica, ne mora se igrati tako oštro...

Ekipa Čelika iz Zenice u drugoj po redu pripremnoj utakmici u Turskoj doživjela je poraz.

S minimalnih 1:0 fudbaleri bh. premijerligaša su poraženi od Fakel Voroneža iz Rusije, a u prilično agresivnoj utakmici na kraju je deblji kraj izvukao Mario Crnički koji je mogao izaći ranije zbog povrede.

"Prijateljska je utakmica, traju pripreme, ne mora se baš ići tako oštro u duele", rekao je Crnički zamjerajući na igri ruskom drugoligašu, pa se osvrnuo na samu utakmicu:

"Mislim da smo dobro odigrali i da nismo zaslužili da izgubimo. Moramo nastaviti raditi kvalitetno kako bismo na kraju izborili opstanak u Premijer ligi BiH. Vjerujem da to možemo", ističe novajlija u redovima zeničkog tima.

U Čelik je došao na posudbu iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera u timu je na visokom nivou, imamo odlične uslove za rad ovdje u Turskoj, tako da sam zadovoljan kako se stvari odvijaju. Meni je ovo dosad treći klub u Premijer ligi. Mladi igrač koji dobije šansu ovdje može napredovati u karijeri i zato mislim da je sam dolazak u BiH dobar potez za moju karijeru", istakao je Crnički.

Crnički se danas predstavio u vrlo dobrom svjetlu, a u 18. minuti pogodio je i prečku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.