Čeka se Sušićev potpis

Veliko pojačanje Sarajeva stiglo u Antaliju! · Ekskluzivno

Edmir Škorić

Tino Sven Sušić (27) stigao je u Antaliju!

Nekadašnji reprezentativac BiH postao je slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s austrijskim prvoligašem Hartbergom, a svoju karijeru, kako smo rano jutros i najavili, nastavlja u - FK Sarajevo.

Još u petak je Sušićev otac Sead (67), koji se nakon sjajne karijere okrenuo poslu agenta, doputovao u Antaliju kako bi s rukovodstvom Sarajeva obavio posljednje pregovore oko transfera, a do dogovora je na koncu došlo na zadovoljstvo obje strane.

Mlađi Sušić je u večernjim satima sletio u Antaliju i očekuje se da uskoro zvanično potpiše ugovor, a želja i ambicija mu je povratkom u rodni grad oživjeti svoju karijeru koja je godinama u padu i samim tim pomoći Sarajevu da odbrani titulu prvaka BiH. 

Tino tako nastavlja tradiciju 'sušića' koji su u prošlosti nosili bordo dres. Osim njegovog oca Seada, na Koševu je također bio i amidža Safet koji je apsolutna legenda FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da je ovo najzvučniji transfer ove zime u Premijer ligi BiH. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.