Ovo se rijetko viđa: Znate li koliko je Stanojevićev novi klub jučer doveo igrača?

Pobjednici zadnjeg dana prelaznog roka

Ovo se rijetko viđa: Znate li koliko je Stanojevićev novi klub jučer doveo igrača?

Posljednji dan zimskog prelaznog roka je donio dosta zanimljivih transfer širom Evrope, mada su transfer "bombe" i astronosmki transferi uglavnom izostali.

Bilo je zadnjeg dana prelaznog roka transfera i u kojima su učestvovali bh. premijerligaši. Tačnije, FK Sarajevo je prodao veznjaka Miloša Stanojevića turskom superligašu Ankaragučuu.

A upravo je u Ankaragučuu zadnji dan prelaznog roka bio posebno zanimljiv. Vjerovatno zanimljiviji nego u bilo kojem drugom klubu u Evropi.

Naime, pored Stanojevića, Ankaraguču je jučer ozvaničio transfere još 14 igrača.

Jučer je u prostorijama Ankaragučua oranizovano i "masovno" potpisivanje ugovora i predstavlja novih igrača - uz prisustvo predsjednika kluba Fatiha Merta.

Ankaraguču je jučer ozvaničio saradnju i redom predstavljao svoje nove igrače: Saba Lobjanidze, Gerson Rodrigues, Gelmin Rivas, Konrad Michalak, Ahmet Sun, Ricardo Friedrich, Orkan Cinar, Atila Turan, Miloš Stanojević, Enes Kubat, Daniel Lukasik, Fatih Tultak, Muhammed Yasir Karabay, Suat Kaya i Nduka Ozokwo.

Kako je došlo do gužve u Ankaragučuu zadnjeg dana prelaznog roka?

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Naime, ovaj turski klub je u junu 2019. godine dobio zabranu transfera zbog nagomilanih finansijskih problema, a ista je poništena prije nekoliko dana.

Ankaraguču nije gubio vrijeme, već je u finišu prelaznog roka krenuo u "lov" na prijeko potrebna pojačanja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi