Tino Sven Sušić potpisuje za Sarajevo?!

Otac Sead Sušić sinoć stigao u Antaliju

Tino Sven Sušić potpisuje za Sarajevo?! · Saznajemo

E. Škorić

U narednim satima FK Sarajevo bi mogao dobiti veliko pojačanje.

Nakon što je Sarajevo jučer prodalo Miloša Stanojevića turskom prvoligašu Ankaragučuu, ostalo je upražnjeno mjesto u sredini, ali ono bi vrlo brzo moglo da bude popunjeno dovođenjem bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Naime, u Antaliju je jučer stigao njegov otac Sead Sušić, a od ranije je se ovaj igrač povezivao sa bordo klubom i sada bi najzad moglo doći do konačnog potpisivanja ugovora između dvije strane.

Sušić, koji je odigrao devet mečeva za A reprezentaciju BiH, s kojom je bio i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, dolazi kao slobodan igrač nakon što je raskinuo saradnju sa austrijskim Harbergom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranije je igrao u Holandiji za Venlo, Royal Antwerp i Genk u Belgiji, za Maccabi iz Tel Aviva, kao i splitski Hajduk.

S obzirom na takvu biografiju, 27-godišnji veznjak mogao bi da bude od velike pomoći Sarajevu u drugom dijelu sezone, ali sada čekamo da se ozvaniči najzvučniji transfer ove zime u Premijer ligi BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi_Strumf
dobro pojacanje pitari
36 4
vialli
imao na stolu ponude iz Arsenala i Sarajeva...odabrao Sarajevo
10 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi