Banjalučani upisali siguran trijumf

Borac u Antaliji bolji od Vardara

Admin Čaušević, foto: E. Haračić

Borac je u sklopu priprema za nastavak sezone u Antaliji pobijedio Vardar sa 2:0, inače lidera prvenstva Sjeverne Makedonije.


Branislav Krunić je ispunio obećanje pa je za ovaj susret značajno izmjenio startnu postavu. Borac je zaigrao sa sljdećih 11: Kutić, Galić, Volkov, Arsić, Milojević, Radulović, Čomor, Turanjanin, Vujaklija, Jakupović i Marković.

Nakon provog poluvremena bh. premijerligaš je imao minimalnu prednost. Nakon kornera zabio je Arsić. U nastavku ekipa iz Banja luke preko Radulovića iz penala zabija i drugi gol za potvrdu trijumfa.

Borac je mogao na kraju slaviti i uvjerljiviji trijumf s obzirom da su stopostotne šanse propustili Mirić i Jakupović. Na kraju je ostalo 2:0.

Naredni protivnik banjalučkog tima na pripremama u Antaliji je ruski drugoligaš ekipa Chayke. Taj meč će se igrati 5. februara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.