Nakon loših rezultata

Solskjaer iskren: Srušili smo kuću, sada ponovo gradimo

Esmer Oštraković

Manchester United ni ove sezone ne igra sjajno, te su sve veće šanse da bi i naredne sezone mogli ostati bez nastupa u Ligi prvaka.

Najveći favorit za otkaz prema engleskim kladionicama je upravo njihov trener Ole Gunnar Solskjaer, koji je u 2020. godini sa Unitedom osvojio samo četiri od petnaest mogućih bodova.

Posljednji kiks bio je protiv Wolverhamptona na Old Traffordu, a iako navijači sve glasnije traže njegovu smjenu, to se čini se neće desiti.

"Pitali su me da ja to uradim. Očito je da svi vide šta pokušavamo uraditi i to je jednostavno moralo biti tako. Srušili smo kuću i sada gradimo ponovo. Otjerali smo igrače koji nisu bili ovdje duhom. Sada su tu igrači koji će dati sve od sebe za ovaj klub i to je klutura koju želim izgraditi. Niko neće biti dio kluba, ako mu klub nije na prvom mjestu i ako ne daje sve od sebe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.