Pao iznenadni dogovor

Promjena plana za Mladost na pripremama u Antaliji

Admin Čaušević

Ekspedicija Mladosti DK se već nekoliko dana kao i još niz premijerligaša nalazi na pripremama u Antaliji. 

Mladost je do sada odigrala dvije utakmice u poznatom turskom odmaralištu. Ostvaren je remi sa Spartakom (2:2), dok je minimalnim rezultatom savladana ekila Altyn Asyra.

Ekipa iz Doboja kod Kaknja je promijenila planove pa će naknadno dogovorena još jedna prijateljska utakmica. Naime, Mladost će sutra odmjeriti snage s Akademijom Pandev.

Pripremna utakmica između bh. premijerligaša i člana prvenstva Sjeverne Makedonije igrat će se u 11 sati po lokalnom vremenu.

Mladost će u Antaliji još igrati protiv austrijskog Rieda 8. februara te protiv ukrajinske Vorske dva dana kasnije, nakon čega je planiran povratak u BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.