Bajić: Mladost sigurno ostaje u ligi

Zadovoljan kako teku pripreme

Bajić: Mladost sigurno ostaje u ligi

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja marljivo se spremaju za drugi dio sezone.

Crveno-bijeli će na proljeće pokušati da se spase ispadanja iz Premijer lige BiH, a u Antaliji, gdje trenutno odrađuju posljednje pripreme, imaju odlične uslove da se što bolje spreme.

Načinom na koji teku pripreme zadovoljan je i mladi Branko Bajić.

"Zadovoljan sam stvarno, ovdje smo već sedmi dan i sve teče u najboljem redu. Atmosfera je odlična, treniramo po dva puta dnevno... Siguran sam da ćemo ostati u ligi", kazao je Bajić za SportSport.ba.

U Mladost je Bajić došao iz Željezničara.

"U Željezničaru sam imao manju minutažu, tako da je za mene dobar potez bio što sam došao u Mladost. Izborio sam se za mjesto u timu, treniram dobro i činim sve da ispunim očekivanja trenera."

Prokomentarisao je i dosadašnje pripremne utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odigrali smo dosad dvije utakmice, zabilježili jednu pobjedu i remi... Možemo biti zadovoljni. Bile su to dobre provjere, s dobrim protivnicima, a mi smo se pokazali u dobrom svjetlu."

Govoreći o nastavku sezone, Bajić je također istakao kako vjeruje da će na kraju titulu prvaka BiH osvojiti njegov prethodni klub Željezničar o čijem igračkom kadru ima samo riječi hvale.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi