Reprezentativac BiH ostaje u Dinamu

I Bjelica komentarisao priče o transferu Hajrovića u BiH: Svašta se piše...

Pompezno najavljivani transfer Izeta Hajrovića u FK Sarajevo na kraju se nije dogodio.

Ovaj reprezentativac BiH danas nema baš najbolji status u Dinamu i tokom prethodnih sedmica bilo je špekulacija da bi mogao promijeniti sredinu, a medijskim nebom najviše je odjeknula ona o navodnom transferu u Premijer ligu. U Sarajevo. 

Hajrovićevim (28) dolaskom u Sarajevo profitirali bi svi. U njemu bi aktuelni šampioni BiH dobili veliko pojačanje, Dinamo bi se riješio barem dijela visoke plaće, a Hajrović bi imao priliku da se 'vrati u život' i nametne selektoru Bajeviću pred nadolazeći baraž i eventualni nastup na Evropskom prvenstvu.

Među navijačima je vladala euforija u toj mjeri da su zatrpali 'inbox' kako Hajrovića, tako i njegove supruge Leyle, ali ispostavilo se na kraju da je u pitanju - fake news.

Potvrdio je to i Dinamov trener Nenad Bjelica.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Svašta izlazi po portalima, puno toga izlazi iz medija, prema mojim informacijama, to nije istina i to je fake news", poručio je Bjelica.

Ugovor s Dinamom našem fudbaleru važi do decembra 2021. godine, a godišnje na Maksimiru zarađuje 700.000 eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.