Foto - EPA

Previše je pričao

Messi će mu presuditi: Abidal pred otkazom u Barceloni

Midhat Šljivak

Eric Abidal vjerovatno će dobiti otkaz u Barceloni.


Tehnički dirketor kluba javno je prozvao zvijezde Barcelone na čelu s Lionelom Messijem, te ih je optužio za nezalaganje i 'miniranje' nekadašnjeg trenera Ernesta Valverdea.

To je dovelo i do reakcije kapitena Lionela Messija koji je stao u zaštitu svojih saigrača, a Abidal je završio na novom razgovoru kod prvog čovjeka kluba Josepa Bartomeua.

Španski mediji tvrde da bi Abidal danas mogao dobiti otkaz zbog svojih isptupa. Niko u Barceloni nije zadovoljan njegovim nastupom i gotovo je izvjesno da eć napustiti klub.

Očekuje se da odluka o smjeni Abidala biti donijeta danas, a klub će barem na taj način pokušati da umiri Lionela Messija i ekipu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.