Rakitiću će se ispuniti san? "Savršeno bi se uklopio"
EPA

Na izlaznim vratima Barcleone

Rakitiću će se ispuniti san? "Savršeno bi se uklopio"

Sve je izvjesnije da se približava kraj eri Ivana Rakitića u Barceloni.

Iako hrvatski fudbaler ima ugovor s Barcelonom na još godinu i pol dana, mediji u Španiji izvještavaju kako bi na kraju sezone moglo doći do razlaza, i to ponajviše zbog interesovanja mnogih klubova.

Posljednji u nizu koji se uključio u borbu je Sevilla, za koju je Rakitić već imao priliku igrati od 2011. do 2014. godine, a da nisu u pitanju samo glasine potvrdio je i sportski direktor Monchi tokom jednog promotivnog događaja.

"Rakitić bi se savršeno uklopio", kazao je, između ostalog, Monchi dodavši kako razmišlja uveliko o ljetnom preijalznom roku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Već sam počeo kontaktirati neke zastupnike. Imam sastanke i planirana putovanja vezana za iduću sezone. Bilo je operacija koje su se znale zaključiti u sedmicu dana, ali i onih za koje su trebala dva mjeseca jer se tokom pregovora nismo uspijevali dogovoriti oko iznosa", dodao je.

Rakitić je nedavno priznao da mu je san vratiti se u Sevillu jednog dana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi