Gluhi telefoni u Barceloni: Messijev žestok odgovor na Instagramu

Kapiten Katalonaca morao reagovati

Gluhi telefoni u Barceloni: Messijev žestok odgovor na Instagramu

Admin Čaušević

U Barceloni ne cvjetaju ruže, a atmosfera u klubu sa Nou Campa je daleko od idilične, potvrđuju to i današnja dešavanja. 

Lionel Messi je žestoko odgovorio Ericu Abitalu koji je u razgovoru za katalonski Sport kazao kako su mnogi igrači bili nezadoovljni i nisu radili dovoljno dobro.

Kapiten aktuelnog prvaka Španije je reagovao putem storyja na Instagramu. U žestokom dogovoru poručio je Abidalu da jasno kaže da koje igrače misli.

"Iksreno, ne volim raditi ovakve stvari, ali mislim da svako treba da bude odgovoran za svoje zadatke i da odgovara za svoje odluke. Igrača za ono što se dešava na terenu i prvi smo koji priznamo kada nismo bili dobri", započeo je sjajni Argentinac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Oni koji su odgovorni za sportski segment moraju također preuzeti odgovornost i da se brinu za odluke koje donesu. Kada se priča o igrčaima, treba da se daju imena jer ako ne onda nas sve optužuju i govore se stvari koje nisu istina", poručio je Messi.

Čini se da bi ovo mogao biti početak "zemljotresa" na Nou Campu jer svako Messijevo javno obraćanje može izazvati nesagledive posljedice za klupsko rukovodstvo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adaStolac
Messi je upravu. Klub koji je među 5 najbogatijih klubova na svjetu ima katastrofalnu transfer politiku u zadnjih 10 godina. Jedino je man.utd u tom segmentu gori od njih.
7 1
kiklop
Hahaha ovi "realovi" novinari prizeljkuju nemire u Barci, pa od muhe prave medvjeda
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi