Foto: HŠK Zrinjski

Novajlija u redovima Zrinjskog

Škrbić: Želim pomoći Zrinjskom, dvojici igrača posebno hvala

Jedno od pojačanja Zrinjskog u zimskom prijelaznom roku je i srbijanski napadač Miljan Škrbić.

U proteklom periodu Škrbić je boravio na probnom radu u Partizanu, hvalili su ga svi, od novinara do trenera Save Miloševića, međutim put ga je na kraju doveo u Mostar.

Sa Zrinjskim je ovaj napadač potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, a prve impresije po dolasku u novu sredinu su više nego pozitivne.

"Dobro sam prihvaćen od strane novih saigrača. Posebno bih se zahvalio Filipoviću i Rustemoviću, njih dvojicu poznajem od ranije, baš su me dočekali. Pomogli su mi da se što prije adaptiram i naviknem na novu sredinu", izjavio je Škrbić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se mene tiče, želio bih da dođem što prije na neki dobar ritam, da uhvatim ekipu, jer dugo nisam igrao. Želim pomoći treneru i igračima golovima i asistencijama i svakako da napadnemo titulu i Kup ove sezone."

Posljednji angažman Škrbić je imao u Turskoj. Od januara do ljeta 2019. godine je nosio dres tamošnjeg Giresunspora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.