Miljan Škrbić novi član HŠK Zrinjski!

Plemići doveli napadača

Miljan Škrbić novi član HŠK Zrinjski! · Zvanično

Srbijanski napadač Miljan Škrbić zvanično je novi član Zrinjskog, potvrdila je to bh. ekipa na Facebooku. 

Podsjetimo, radi se o igraču koji je bio na probi u Sarajevu i Partizanu, a na kraju se ipak skrasio u redovima Plemića.

Zrinjski je bio u potrazi za još jednim napadačem nakon što je početkom godine ostao bez Ivana Lendrića i sada ga je konačno pronašao.

Škrbić je u dosadašnjem dijelu karijere igrao za Crvenku, OFK Beograd, Krško i Giresunspor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Saradnju s Zrinjskim dogovorio je do maja 2022. godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Otkad pratim Zrinjski u ovoj ligi nikad nijedan novi igrač u polusezoni nije bio kasnije ni blizu prve postave.Uglavnom poslije pola godine bi svi digli sidro.Klub se počeo gubiti u selekciji igrača.Zato je i prvi dio bio promašen.Umjesto da se raščistila sredina terena od tzv. znalaca koji su spori ili malo trče klub ih je uhl****o kao da je socijalna ustanova.O špici ne treba ni pričati.Prva opcija nije klasa a o zamjenama je smiješno i raspravljati.Jedini ispravni potez je bio puštanje Lendrića.Imao je šansu sam je kriv što je nije iskoristio.Nije to isti igrač kao prije,pao je u kvaliteti.Ukratko uz Bibliju ili Filipovića koji su malo igrali u prethodnim klubovima pitanje je hoćemo li i u Europu?Titula je utopija sa ovakvim kadrom.
4 0
milivoje
Škaljarski klan!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi