Sljedeća provjera u utorak

Zrinjski odigrao neriješeno sa poljskim drugoligašem

Fudbaleri Zrinjskog danas su u sklopu priprema odigrali novu utakmicu.

Plemići formu pred drugi dio sezone bruse u Istri, a u sklopu nastupa na Medulin Cupu treći po redu protivnik bio im je poljski drugoligaš Sandecja Nowy Sacz. Nakon 90 minuta igre bilo je 1:1.

Do prednosti u ovom meču prvi su došli Poljaci sjajnim golom koji je u 20. minuti postigao Dominik Kun, ali slavlje nije trajalo dugo, jer je deset minuta kasnije stvari na početak vratio Nemanja Bilbija.

Pri rezultatu 1:1 se ujedno otišlo na odmor, a iako šansi nije nedostajalo ni u nastavku, rezultat je ostao nepromijenjen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od prve minute za Zrinjski su u ovom duelu igrali: Horkaš, Rugašević, Jakovljević, Barbarić, Tičinović, Zlomislić, Rustemović, Bilbija, Filipović, Kunić, Mišković.

Mostarce posljednja provjera u Istri čeka u utorak, a ime protivnika će biti poznato tek sutra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.