Igrač Čelika pred nastavak sezone

Vrhovac: U generalnoj provjeri protiv Borca očekujemo pobjedu

Endin Čaušević

Čelik je danas odradio novi trening na svom terenu u sklopu priprema za proljetni dio sezone.

Zeničani rade punom parom nakon povratka iz Antalije, te će odraditi još nekoliko treninga pred generalku u subotu protiv banjalučkog Borca.

Nakon današnjeg treninga mladi igrač ovog tima Vedran Vrhovac osvrnuo se na dosadašnji dio priprema.

"Što se tiče priprema služili su nas svi uslovi u Antaliji. Atmosfera u ekipi je dobra, dobro se treniralo i vjerujem da ćemo maksimalno dobro odraditi ostatak priprema i da ćemo ući spremni u nastavak prvenstva", rekao je Vrhovac, te dodao.

"Trener je miksao sastav na ovim utakmicama pripremnim i na njemu je zadnja odluka što se tiče sastava. Protiv Borca ćemo igrati meč u sastavu koji bi trebao biti početni za Zrinjski i očekujemo pobjedu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.