NK Čelik trenirao na Bilinom polju, ekipi se priključio i Elvin Yunuszada
Zeničani trenirali na Bilinom polju, lista pojačanja još nije zaključena

U subotu generalka protiv Borca

NK Čelik trenirao na Bilinom polju, ekipi se priključio i Elvin Yunuszada

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su odradili prvi trening u Zenici, nakon što su se u nedjelju vratili iz Turske. 

Na današnjem treningu bilo je prisutno 28 igrača, a među njima i lakše povrijeđeni Fenan Salčinović, te Adis Nurković. Od pojačanja tu je bio i novi igrač, 27-godišnji stoper Elvin Yunuszadu, koji je u Čelik stigao iz azerbejdžanskog Sabaila.

Zanimljivo da je na treningu bio i Mirnes Mešić, koji nije ostao na posudbi u makedonskom Schkupiju, ali postoji mogućnost da ovaj igrač ide negdje na posudbu, budući da je trener Umit Özat najavio, da će vjerovatno još dvojicu igrača poslati negdje na posudbu.

Iako je na treningu bilo 28 igrača, šef struke je najavio dolazak još jednog stopera iz Njemačke, a traži se i još jedan ofanzivni igrač. Nema sumnje da će u narednim danima biti najviše posla za administraciju kluba, koja treba registrovati nove igrače, a posebno ove iz inostranstva, kojih je trenutno šest na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik će u subotu na Bilinom polju u generalci pred nastavak Premijer lige dočekati Borac iz Banja Luke. Ovaj meč će biti odigran u 14:30 sati, a za navijače će biti otvorena zapadna strana stadiona.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
NK Celik Türkiye
3 1
Zenicanin
Napunicemo zapad protiv Borca
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi