Bianconeri i dalje u igri na tri fronta

Juventus poslao poruku upozorenja šestorici igrača!

Admin Čaušević

Svaki poraz u Juventusu izazove mali "zemljotres", tako je bilo i posljednjih dana nakon što zaista užasne i neprepoznatljive partije protiv Verone. 

Iako je Juventus još uvijek u borbi za sve tri trofeja u torinskom klubu se upali alarm poslije svakog poraza zbog čega su morali reagovati predsjednik Andrea Agnelli i sportski direktor Fabio Paratici.

Agnelli je zajedno večerao s Maurizijom Sarrijem gdje se razgovaralo o trenutnoj situaciji u ekipi te o tome šta se mora promijeniti jer ekipi nedostaje žara i volje za pobjedama, posebice u Seriji A.

Predsjednik Stare dame je bio i u trening kampu Continasa gdje je sakupio informacije od Pavela Nedveda i Paraticija. Do kraja sezone pod lupom će biti šestorica igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Miralem Pjanić, Blaise Matuidi, Federico Bernardeschi, Douglas Costa, Alex Sandro i Gonzalo Higuaín su igrači koji moraju popraviti formu u nastavku sezone inače bi na ljeto mogli otići.

Od njih je zatraženo maksimalno zalaganje u nastavku sezone. Priliku da se dokažu imat će već u četvrtak kada Juventus u prvom meču polufinala Kupa Italije gostuje Milanu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.