Željezničar u Kupu gost Borcu

Alihodžić: Šta je tu je, idemo na pobjedu

Admin Čaušević

Derbi četvrtfinala Kupa BiH igrat će se u Banjaluci.

Voljom žrijeba odlučeno je da Borac bude domaćin Željezničaru. Bit će to sigurno najinteresantniji par u ovoj fazi takmičenja.

Predstavnik Željezničara na današnjem žrijebu je Haris Alihodžić koji je svjestan težine gostovanja, ali u skladu s reputacijom Plavi će i u ovom meču ići na pobjedu.

"Mogli smo izvući lakšeg protivnika jer su bile tri ekipe iz druge lige, ali šta je tu je...Ide se u Banja Luku, da se prođe dalje i prođe u polufinalu. Da osvojimo Kup moramo pobijediti sve utakmice do kraja", kazao je Alihodžić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmica na Gradskom stadionu u Banjaluci će se igrati 4. marta, najvjerovatnije u terminu od 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.