Zanimljiva tema Bleacher Reporta

Kako bi izgledale ekipe kada bi se igrao All Star meč ekipa Premiershipa i La Lige?

Endin Čaušević

Ugledni Bleacher Report odlučio je jutros dati ideju da se u budućnosti igraju All Star utakmice Premiershipa i La Lige po uzoru na NBA.

NBA All star vikend završen je sinoć, a jutros je Bleacher Report oduševio sve idejom da se takav meč igra i u fudbalu. Oni su za primjer uzeli La Ligu i Premiership, ali su naveli da je to moguće i s ostalim ekipama lige petice.

All Star ekipe La Lige i Premiershipa napravljene su po trenutnoj formi igrača, a ne po tome ko je veća zvijezda. Mora se priznati da ekipe u tom slučaju izgledaju dosta interesantnije nego da su se birale po tome ko će poznatiji.

Najbolji tim La Lige po trenutnoj formi je: Courtois, Regulion, Felipe, Varane, Navas, Casemiro, Valverde, Odegaard, Oyarzabal, Messi, Benzema.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane najbolji tim Premieshipa po trenutnoj formi igrača izgleda ovako: Alisson, Robertson, Van Dijk, Soyuncu, Alexander-Arnold, Ndidi, Grealish, De Bruyne, Mane, Adama Traore, Vardy.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.