Jurić stigao na posudbu

Široki Brijeg doveo pojačanje iz zagrebačke Lokomotive · Zvanično

Endin Čaušević

Ovog vikenda nakon dva mjeseca pauze nastavlja se Premijer liga BiH utakmicama 20. kola.

Ekipe su se punom parom spremale za nastavak prvenstva u kojem nas sigurno očekuje dosta uzbuđenja. Skoro svi timovi su iskoristili zimski prelazni rok da dovedu nekoliko pojačanja, a jedan od njih je i Široki Brijeg.

Klub s Pecare danas je na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio da je u Široki stiglo novo pojačanje, a radi se o Marku Juriću. Ovaj 25-godišnji desni bek stiže iz zagrebačke Lokomovtive na posudbu do kraja ove sezone.

"Drago mi je i sretan sam što sam došao u NK Široki Brijeg. Vrlo dobro poznajem povijest i veličinu ovog kluba i njegov značaj u Hercegovini. Nadam se kako ću dobiti priliku nametnuti se novom stručnom stožeru i dati svoj doprinos u ostvarenju zacrtanih ciljeva", rekao je Jurić za zvaničnu stranicu kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.